023 315 366 Radno vrijeme PON-PET   08:00 - 20:00,    SUB   08:00 - 13:00

Često postavljana pitanja


1. KOJA JE NAJBOLJA AUTOŠKOLA U ZADRU?

AUTOŠKOLA KALELARGA JE JEDNA OD NAJBOLJIH AUTOŠKOLA U ZADRU.
NAJUČINKOVITIJA, A TIME I NAJPOVOLJNIJI UVJETI PLAĆANJA VOZAČKOG NA RATE (NA AMEX I DINERS I DO 60 RATA), SVE OSTALE KARTICE NA 12 RATA BEZ KAMATA.

2. KOJA JE CIJENA POLAGANJA ISPITA?

CIJENA OVISI O KATEGORIJI ZA KOJU POLAŽETE ISPIT. OVISNO O TOME POLAŽETE LI ZA MOTOR ILI POLAŽETE ZA AUTOMOBIL, U CIJENI PLAĆATE ISPITNI SAT ZA KATEGORIJU KOJU POLAŽETE I NAKNADU HAKU ZA ISPITIVAČE. ZA POLAGANJE TESTOVA I PRVE POMOĆI PLAĆATE SAMO NAKNADU HAKU.
Mogućnost plaćanja na rate već od 130 kn mjesečno!

3. ŠTO ĆU SVE NAUČITI U AUTOŠKOLI?

U PROMETU SE NAJVIŠE PREKLAPAJU SIGURNOST I PROTOČNOST. NAUČIT ĆETE RASKRIŽJA I ROTORE, ZNAKOVE; NAUČIT ĆETE VOZITI SAMOSTALNO I SIGURNO I SVE ŠTO JE BITNO ZA SIGURNOST, A SIGURNOST NEMA CIJENU.

4. MOGU LI KOD VAS POLAGATI ISPIT?

U AUTOŠKOLI MOŽETE VJEŽBATI ISPITE TESTOVA ONLINE ILI U UČIONICI RJEŠAVATI PISMENIM PUTEM, A POLAGANJE TESTOVA I PRVE POMOĆI JE U HAKU.
PREDAVANJE IZ PRVE POMOĆI ODRŽAVA SE U PROSTORIJAMA AUTOŠKOLE.

5. KOJA JE PROCEDURA ZA UPIS U AUTOŠKOLU?

ZA UPIS U AUTOŠKOLU TREBATE NAPRAVITI LIJEČNIČKO. ZA LIJEČNIČKO TREBATE UZETI OD SVOJE DR. OPĆE PRAKSE POTVRDU I UZ POTVRDU TREBATE PONIJETI OSOBNU I 438,00 KN NA MEDICINU RADA KOJA POSTOJI NA VIŠE MJESTA U ZADRU I UKOLIKO ŽELITE MI VAS MOŽEMO NARUČITI NA LIJEČNIČKO DA NE MORATE DUGO ČEKATI. KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA.

6. KOJE SVE KATEGORIJE MOGU POLAGATI KOD VAS?

KOD NAS MOŽETE POLAGATI ZA AM, A1, A2, A, I B KATEGORIJA.

7. MOGU LI DOĆI U AUTOŠKOLU AKO SAM IZ OKOLICE ZADRA?

KOD NAS U AUTOŠKOLU MOGU DOĆI I KONTAKTIRATI NAS IZ SVIH OKOLNIH MJESTA, JER MI ĆEMO PRILAGODITI TERMINE PREDAVANJA PREMA VAMA, UKOLIKO IDETE U ŠKOLU, NA POSAO I SLIČNO A VEZANI STE PUTOVATI JAVNIM PRIJEVOZOM.
NAŠA AUTOŠKOLA IMA SVE POTREBNE DOZVOLE OD HAKA-A I MUPA ZA OBAVLJANJE OBUKE KANDIDATA ZA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA.

ZA VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI PREKO TELEFONA: 023/315-366, MAILA: info@autoskola-kalelarga.hr, WHATSAPPA, VIBERA, FACEBOOKA, INSTAGRAMA.

Učilište Kalelarga